Irena Karaklajic

Zdravooo svima.. ja sam Irena Karaklajic a moj kolega je Ivan Milovanovic.. Ne znam kojom logikom ste birali pobednika u prvom krugu pa niste primetili tu energiju i tu dozu pozitivnog ludila koju on poseduje.. :) Ustajemo svako jutro u 5 sati i da mi nije njega odavno bi sve moje podmornice bile potopljene..ne prodje dan da me kolega svojim odvalama dovede do suza.. smeh semeh i beskrajno mnogo smeha...zar mi ne zavidite..????
Kao prave kolege delimo sve... srecu suze smeh.. probleme i terete..ali i dorucak naravno.. cesto me iznenadi vrucim djevrekom iz tek otvorene pekare.. a ovu fotku sto vidite uhvatile su kolege kada smo jeli lubenicu .. i bilo je daj mi griz.. evo ti .. i Ivan prhihvata svaki izazov ..zar nije car.. Da li vi imate ovakvu slobodu dorucka na poslu sa kolegom..
ROMEOOO.. VITEZ .. DZENTLMEN I ZASTITNIK.. pre neki dan boleo me je zub ..cim sam se pozalila odmah se stvorio caj od kamilice da me umiri.. boli me glava.. lek za glavu sprman.. pokvario mi se auto..eto ga po mene.. voli zene .. voli mene..
kao pravi kolega uvek se divi mom stajlingu ali to nije dovoljno .. mora i da se proba.. bunda ..subara. sesir.. kapa.. naocare tasne .. cak mi je i stikle nazuvao .. Niko nije kao on toliko lud i lucidan.. ako vam ovo nije dovoljno u mom telefonu postoji tako bogata galerija da biste zanemeli ..nemojte me izazivati da vam saljem sve.. ne biste verovali svojim ocima..
i za kraj .. zar moj osmeh ne govori koliko mi je dobro sto radim sa njim.. .. i svako jutro pevamo i semjemo se ..moj kolega moja KOLEGENDA.. ljubi vas Irena .
Sviđa ti se ovaj profil? Podrži kolegu i share-uj!